Contact en informatie

Voor de lezer

Heb je na het bezoeken van Boekenz vragen of wil je mij misschien iets vertellen? Stuur dan een mailtje naar sue@boekenz.nl. Ik probeer doorgaans binnen enkele dagen mailtjes te beantwoorden.

Voor de uitgever of auteur

Ik vind het een enorme eer om recensie-exemplaren te mogen ontvangen. Om het e.e.a. voor zowel de uitgever, de auteur, de lezer en voor mijzelf duidelijk te maken, heb ik deze pagina aangemaakt.

Het liefst recenseer ik de volgende genres:

  • literatuur en romans
  • thrillers
  • non-fictie (geschiedenis)

Mijn voorkeur gaat niet uit naar boeken met een erotische inslag, chick-lits en young adult. Uw recensieverzoek kunt u mailen naar sue@boekenz.nl. Hierbij antwoord ik alleen op verzoeken waar ik op in wil gaan.

Ten alle tijde geef ik mij persoonlijke mening over het boek. Hierbij hanteer ik geen vaste structuur, dus de vormgeving van een recensie kan dus per boek variëren. Het streven is één maand na ontvangst van het recensieboek de recensie te publiceren.

Recensie-exemplaren worden na het lezen nooit verkocht, maar worden zelf gehouden of weggegeven. Ik lees geen digitale recensie-exemplaren (mijn e-reader komt alleen tevoorschijn in de vakanties).

Bazarow

Bazarow is een verkopende boekensite die streeft naar een eerlijke prijsverdeling voor de auteurs, vertalers en uitgevers. Om dit initiatief te steunen zijn er op deze site affiliatielinks opgenomen. Wanneer men via deze link een boek bij Bazarow besteld, krijg ik hiervoor een klein percentage. Dit percentage doneer ik aan Bazarow. Met de winst investeren zij in de boekensector, door bijvoorbeeld het Letterenfonds te ondersteunen.

Winacties

Af en toe verschijnt er een winactie op mijn blog. Dit kunnen oude recensie-exemplaren zijn of een boek uit mijn eigen collectie. Heeft u interesse om in samenwerking met mij een winactie op te zetten? Stuur mij dan een mailtje via sue@boekenz.nl