Over mij

Hoi! 

Ik ben Sue; een middendertiger die lezen als haar grootste passie heeft. Met mijn blog wil ik lezen stimuleren en omdat ik een alleslezer ben, publiceer ik hier de meest uiteenlopende artikelen. Zo bespreek ik geregeld boeken, maar plaats structureel wat algemenere berichten zoals een overzicht van boekenmarkten, terugblik op de voorgaande maand en ik doe wel eens mee met samenleesprojecten. Ondanks dat ik de afwisseling in genres fijn vind, merk ik dat ik de laatste tijd meer geniet van het lezen van literatuur en romans. Dat zie je uiteraard ook terug op de site :-)

In januari 2013 ben ik na een ‘wat-als’  gesprek tijdens een oudejaarsetentje vol enthousiasme deze blog begonnen. Ik doe dit onder het pseudoniem Sue, daar ben ik indertijd mee begonnen en eigenlijk bevalt het ‘anonieme’ bloggen mij wel. Ondertussen laat ik steeds meer los over mijn privéleven en weet ik geen reden meer om dit aan te houden behalve het feit dat iedereen mij goed kent onder de naam Sue. Ik schrijf inmiddels niet meer alleen voor mijn eigen blog, maar ben ook recensent voor De leesclub van Alles.

Wat doe ik nog meer

Het liefst lees ik, maar als ik niet met mijn neus tussen de boeken zit ben ik graag op reis of bezoek musea of theater. In combinatie met een stedentrip is natuurlijk het allerleukste. Daarom ben ik in 2019 begonnen met de studie Algemene Cultuurwetenschappen, dat is ook de reden waarom het deze tijd wat rustiger is op mijn blog.Onder de streep spendeer ik mijn tijd het liefst met mijn vriend, mijn zoon T. (2014) en dochter L. (2016). Samen wonen wij in een bosrijke omgeving in Overijssel en zijn dus vaak buiten te vinden.

Hopelijk ervaren jullie net zoveel plezier aan het lezen van mijn berichten als ik het doe met het maken daarvan.

Veel liefs,
Sue

 

5 thoughts on “Over mij

  1. Toevallig kwam ik door Pinterest op je blog. Ook ik lees heel graag. Ben benieuwd naar jouw recensies op boeken.
    Hartelijke groet, Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *