Over mij

Hoi! 

Ik ben Sue; een middendertiger die lezen als haar grootste passie heeft. Met mijn blog wil ik lezen stimuleren, vandaar dat ik zeer uiteenlopende boeken bespreek op mijn blog (van thrillers, tot romans tot kinderboeken). Ik ben dan ook echt een alleslezer, maar ik merk dat ik de laatste jaren romans en literatuur meer ga waarderen. Op mijn blog plaats ik geregeld recensies, tips en andere berichten zodat je altijd wel ideeën op kan doen.

In januari 2013 ben ik na een ‘wat-als’  gesprek tijdens een oudejaarsetentje vol enthousiasme deze blog begonnen. Ik doe dit onder het pseudoniem Sue, daar ben ik indertijd mee begonnen en eigenlijk bevalt het ‘anonieme’ bloggen mij wel. Ondertussen laat ik steeds meer los over mijn privéleven en weet ik niet geen reden meer om dit aan te houden behalve het feit dat iedereen mij kent goed onder de naam Sue.

Wie ben ik?

Het liefst lees ik, maar als ik niet met mijn neus tussen de boeken zit ben ik graag op reis of bezoek musea of theater. In combinatie met een stedentrip is natuurlijk het allerleukste. Maar onder de streep spendeer ik mijn tijd het liefst met mijn vriend, mijn zoon T. (2014) en dochter L. (2016). Samen wonen wij in een bosrijke omgeving in Overijssel waardoor we vaak in de bossen en in de tuin te vinden zijn.

Hopelijk ervaren jullie net zoveel plezier aan het lezen van mijn berichten als ik het doe met het maken daarvan.

Veel liefs,
Sue

 

5 thoughts on “Over mij

  1. Toevallig kwam ik door Pinterest op je blog. Ook ik lees heel graag. Ben benieuwd naar jouw recensies op boeken.
    Hartelijke groet, Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *