Boekenmarkten

Boekenmarkten november 2020

Wederom net het overzicht van boekenmarkten geschreven en nu al online. De laatste tijd sluipt het bloggen er een beetje bij in, ik ben nog steeds bezig met mijn leuke studie en daarnaast heb ik nog een aantal andere dingen die ik ook leuk vind om te doen in mijn vrije tijd. Daarnaast twijfelde ik eigenlijk om het overzicht van boekenmarkten op te stellen. Door het hele corona-gebeuren ben ik van mening dat we de drukte niet op moeten zoeken. Ik heb wel vertrouwen in de overheid en neem de maatregelen dan ook erg serieus. Anderzijds vind ik dat anderen hun eigen verantwoordelijkheid moeten nemen, daarbij de organiserende partijen van boekenmarkten niet te vergeten.

Boekenmarkt in de kerk

Wanneer je een markt gaat bezoeken, doe dit dus met gepaste afstand en neem geldende maatregelen in acht. Ook wil ik je de tip meegeven om voor vertrek nog eens te kijken of de markt daadwerkelijk doorgaat of dat deze op het laatste moment is geannuleerd. Het zou zonde zijn wanneer je voor niets onderweg geweest bent.

Overzicht boekenmarkten november 2020

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het door via sue@boekenz.nl of in de comments hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *