Boekenmarkten

Boekenmarkten oktober 2020

Net geschreven en nu al online. Ik weet het, deze keer ben ik iets later dan normaal met het overzicht van boekenmarkten. Het loopt soms thuis net even wat anders dan gepland. Ik moest even op internet speuren of er nog wel boekenmarkten georganiseerd werden door de corona-crisis, maar ik heb er toch een aantal kunnen vinden (hetzij in aangepaste vorm).

Boekenmarkt in de kerk

Wanneer je een markt gaat bezoeken, doe dit dan met gepaste afstand en geldende maatregelen. Ook wil ik je de tip meegeven om voor vertrek nog eens te kijken of de markt daadwerkelijk doorgaat of dat deze op het laatste moment is geannuleerd. Het zou zonde zijn wanneer je voor niets onderweg geweest bent.

Overzicht boekenmarkten oktober 2020

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het door via sue@boekenz.nl of in de comments hieronder.

1 thought on “Boekenmarkten oktober 2020

  1. Hoi wij organiseren op zondag 1 november een mooie boekenmarkt waar ongeveer 20.000 nette gebruikte boeken worden aangeboden.

    Entree is gratis. Adres lindberghstraat 22 Hoogeveen. Eerste verdieping. Openingstijden 12-16 uur. Pinnen niet mogelijk. Alleen contante betaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *