Boekenmarkten

Boekenmarkten september 2020

Ontzettend fijn dat ik weer een overzicht van boekenmarkten kan maken. Helaas, maar ook wel een beetje vanzelfsprekend, is het net als vorige maand geen lange lijst geworden. Ik zie dat er markten zijn geannuleerd vanwege het corona-virus. In deze blogpost vind je een overzicht van boekenmarkten die in september 2020 in Nederland worden georganiseerd.

Boekenmarkt in de kerk

Wanneer je een markt gaat bezoeken, doe dit dan met gepaste afstand en geldende maatregelen. Ook wil ik je de tip meegeven om voor vertrek nog eens te kijken of de markt daadwerkelijk doorgaat of dat deze op het laatste moment is geannuleerd. Het zou zonde zijn wanneer je voor niets onderweg geweest bent.

Overzicht boekenmarkten september 2020

Staat een boekenmarkt niet in deze lijst? Geef het dan door via sue@boekenz.nl of zet het erbij in de comments.

2 thoughts on “Boekenmarkten september 2020

  1. Beste redactie. De boekenmarkt op 26 september 2020 van het brummens mannenkoor gaat wegens corona niet door. Wilt u xe markt van de lijst verwijderen. Dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *