Boekenmarkten

Boekenmarkten januari 2020

De laatste blogpost van dit jaar alweer. Het cliché is waar, wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Ook dit jaar heb ik maandelijks overzichten gemaakt met boekenmarkten die in Nederland werden georganiseerd. Ik krijg zelfs mailtjes wanneer ik iets te laat ben met plaatsen. Fijn om te weten dat het gewaardeerd wordt. In deze laatste blogpost van dit jaar vinden jullie het overzicht van januari 2020.

Boekenmarkt in de kerk

Overzicht boekenmarkten januari 2020

Onder voorbehoud van typfouten.

Veel plezier bij het bezoeken van een of meerdere markten. En natuurlijk tot volgend jaar!

2 thoughts on “Boekenmarkten januari 2020

 1. Muziekvereniging St.Jan Kilder houdt op zondag 19 januari a.s. een boekenmarkt. De markt is van 10.00 -15.00 uur in het Kelrehuus (bij de ingang van het sportpark) te Kilder. In de grote zaal van het Kelrehuus worden ca. 3000 tweedehandsboeken aangeboden. De boeken zijn gesorteerd in diverse rubrieken. De opbrengst is voor de jeugdopleiding van St.Jan.

 2. Dag Sue,
  Zou je onze boekenmarkt op je site https://www.boekenz.nl willen plaatsen?
  Bij voorbaat dank.
  Vriendelijke groet,
  Yvonne Kuipers
  Vrijwilliger
  P.R. Cultureel Centrum Pancratius
  yvonne@ccp.nu
  06 27076702
  http://ccp.nu/boekenmarkt/

  Grote boekenmarkt in Oosterblokker
  Datum: zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020
  Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur
  Locatie: Cultureel Centrum Pancratius.
  Adres: Oosterblokker 98 – 1696 BK Oosterblokker
  Entree 1 euro. Kinderen < 12 jaar onder begeleiding gratis.

  In Cultureel Centrum Pancratius wordt op zaterdag 8 en zondag 9 februari voor de 29e keer de bekende boekenmarkt gehouden.
  Afgelopen jaar zijn er weer heel veel boeken binnengekomen. Al deze boeken (literatuur, (streek)romans, thrillers, kinderboeken, geschiedenis, sport, koken, reizen, koningshuis, boekenweekgeschenk, etc.) liggen te wachten op een nieuwe lezer. Vrijwilligers zijn straks al druk bezig om deze allemaal op categorie te sorteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *