Boekenmarkten29 december 2019

1

Boekenmarkten januari 2020

De laatste blogpost van dit jaar alweer. Het cliché is waar, wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Ook dit jaar heb ik maandelijks overzichten gemaakt met boekenmarkten die in Nederland werden georganiseerd. Ik krijg zelfs mailtjes wanneer ik iets te laat ben met plaatsen. Fijn om te weten dat het gewaardeerd wordt. In deze laatste blogpost van dit jaar vinden jullie het overzicht van januari 2020.

Boekenmarkt in de kerk

Overzicht boekenmarkten januari 2020

Onder voorbehoud van typfouten.

Veel plezier bij het bezoeken van een of meerdere markten. En natuurlijk tot volgend jaar!

1 thought on “Boekenmarkten januari 2020

  1. Muziekvereniging St.Jan Kilder houdt op zondag 19 januari a.s. een boekenmarkt. De markt is van 10.00 -15.00 uur in het Kelrehuus (bij de ingang van het sportpark) te Kilder. In de grote zaal van het Kelrehuus worden ca. 3000 tweedehandsboeken aangeboden. De boeken zijn gesorteerd in diverse rubrieken. De opbrengst is voor de jeugdopleiding van St.Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *