Boekenmarkten

Agenda boekenmarkten mei 2019

De maand met de mooie feestdagen komt er weer aan. Voor ons is het ook de maand waarin we op vakantie gaan: het is een heerlijk vooruitzicht. Voor de thuisblijvers heb ik een lijst gemaakt van boekenmarkten die in mei plaatsvinden.

Boekenmarkt in de kerk

Agenda boekenmarkten mei 2019

Hieronder het overzicht, natuurlijk onder voorbehoud van typfouten want ook ik maak wel eens een foutje :-)

Mocht er een boekenmarkt niet in deze lijst van mei staan, geef het dan door naar sue@boekenz.nl

Omdat ik veel mailtjes krijg met vragen of een boekenmarkt mag opgenomen worden in de lijst: ik maak de lijst per maand. Dus een overzicht van mei boekenmarkten die in juli plaatsvinden, maak ik pas in juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *