Boekenmarkten

Boekenmarkten maart 2019

Als ik nu naar buiten kijk, lijkt het wel lente. Het moment dat je haast de zomerjas weer uit de kast kunt halen. Veel te vroeg eigenlijk voor dit jaar, maar toch geniet ik er van. Dit temperatuurtje is ook veel fijner wanneer je een boekenmarkt bezoekt! In deze blogpost een overzicht van boekenmarkten die in maart 2019 georganiseerd worden.

boekenmarkt

Agenda boekenmarkten maart 2019

Mocht een boekenmarkt ontbreken in de lijst, stuur dan een mailtje naar sue@boekenz.nl

2 thoughts on “Boekenmarkten maart 2019

  1. Dit weekend hadden wij rommelmarkt in de kerk (met boeken natuurlijk) Tijdens de voorbereiding waren er mensen, die boeken kochten voor de Dorcas boekenmarkt. Twee keer opbrengst voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *