Boekenmarkten

Boekenmarkten oktober 2018

Wat gaat de tijd toch snel, het is al bijna herfst en de pepernoten liggen alweer een tijd in de winkels (en ook in de voorraadkast trouwens). De Kinderboekenweek staat alweer voor de deur en in de tuin ligt het eikenblad al op de grond. Mijn favoriete seizoen gaat echt beginnen! Uiteraard heb ik ook aan het eind van deze maand een overzicht gemaakt van boekenmarkten die komende maand plaats zullen vinden. Normaal gesproken post ik deze blogpost altijd de laatste zondag van de maand, maar omdat aanstaande zondag mijn deelname aan Wij lezen Anna online komt, heb ik het voor het gemak even verplaatst naar deze dag.

Sallandse Heuvelrug; een foto uit eigen collectie :-)

Hieronder heb ik een lijst samengesteld van alle Nederlandse boekenmarkten die in oktober 2018 worden georganiseerd. Lezen jullie mee? Natuurlijk onder voorbehoud van typefouten!

Agenda boekenmarkten oktober 2018

Staat er een markt niet in de lijst? Laat het mij dan vooral even weten in de reacties hieronder of via sue@boekenz.nl

2 thoughts on “Boekenmarkten oktober 2018

 1. Hallo,

  Wij organiseren komend weekend een historische boekenmarkt. Het betreft historische boeken die wij veelal aangeboden krijgen voor onze collectie, maar die dan dubbel blijken te zijn (we vragen de schenkers bij schenking altijd of we het mogen verkopen bij een dubbel exemplaar; het geld komt ten goede aan het runnen van ons museum).

  Het zou fijn zijn als onze boekenmarkt op uw website aangekondigd zou kunnen worden. Een tekst zou kunnen zijn:

  Historische boekenmarkt

  Op zaterdag 24 en zondag 25 november is er in het Westlands Museum aan de Middel Broekweg 154 in Honselersdijk een historische boekenmarkt. Op de markt worden tweedehands historische boeken aangeboden, waarbij de nadruk ligt op antiquarische boeken met als onderwerp de Westlandse geschiedenis en de ontwikkeling van de tuinbouw. Maar ook boeken over omliggende dorpen en steden zijn in het assortiment te vinden. In totaal worden er meer dan 1000 boeken aangeboden. De boekenmarkt is op beide dagen te bezoeken van 13.00 – 17.00 uur en de toegang tot de markt is gratis.

  Bij voorbaat hartelijk dank.

  Gustaaf van Gaalen
  Westlands Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *