Boekenmarkten

Boekenmarkten oktober 2018

Wat gaat de tijd toch snel, het is al bijna herfst en de pepernoten liggen alweer een tijd in de winkels (en ook in de voorraadkast trouwens). De Kinderboekenweek staat alweer voor de deur en in de tuin ligt het eikenblad al op de grond. Mijn favoriete seizoen gaat echt beginnen! Uiteraard heb ik ook aan het eind van deze maand een overzicht gemaakt van boekenmarkten die komende maand plaats zullen vinden. Normaal gesproken post ik deze blogpost altijd de laatste zondag van de maand, maar omdat aanstaande zondag mijn deelname aan Wij lezen Anna online komt, heb ik het voor het gemak even verplaatst naar deze dag.

Sallandse Heuvelrug; een foto uit eigen collectie :-)

Hieronder heb ik een lijst samengesteld van alle Nederlandse boekenmarkten die in oktober 2018 worden georganiseerd. Lezen jullie mee? Natuurlijk onder voorbehoud van typefouten!

Agenda boekenmarkten oktober 2018

Staat er een markt niet in de lijst? Laat het mij dan vooral even weten in de reacties hieronder of via sue@boekenz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *