Boekenmarkten26 augustus 2018

1

Boekenmarkten september 2018

Vanuit een prachtig plekje in Sneek, met uitzicht op het Sneekermeer, maak ik dit maandelijkse overzicht van Nederlandse boekenmarkten. Ik had mij voorgenomen om deze vakantie veel te lezen, maar momenteel ontbreekt het aan energie en ik ben teveel afgeleid door het mooie uitzicht én vooruitzicht op een terugkerend kaartspel (Skipbo). Ook mijn leven bestaat wel eens uit het niet lezen van boeken ;-)

Het maken van deze terugkerende blogpost blijf ik trouwens leuk vinden om te maken. Hieronder vinden jullie het overzicht met Nederlandse boekenmarkten van september 2018.

Overzicht boekenmarkten september 2018

Hieronder volgt de agenda met boekenmarkten, onder voorbehoud van typefouten. Ook ik maak wel eens een foutje namelijk!

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het dan door via sue@boekenz.nl

1 thought on “Boekenmarkten september 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *