Boek zoekt huis8 juli 2018

5

Boek zoekt huis #9

Oops, het blijkt wel dat ik de vorige maanden met hele andere dingen bezig was dan met mijn blog. Ik ben namelijk helemaal mijn maandelijkse weggeefactie vergeten! Ik vind deze rubriek nog steeds leuk, alhoewel ik het strooien (geïnspireerd door Boekenstrooier) ook leuk begin te vinden. Zo heb ik op vakantie een stapeltje boeken achtergelaten in de boekenkast van de camping en ook de camping in het dorp heeft wat exemplaren van mij staan. Ik doe er toch niet veel mee en het is juist leuk om andere mensen er blij mee te maken.

In een volgende blogpost ga ik trouwens ook verder in op Kinderzwerfboeken, een superleuk initiatief om het lezen te stimuleren en meer kinderen van één boek te laten genieten. Ik heb al een tijd stickers in huis en de eerste kinderboeken kunnen bijna het huis uit.

Boven is het stil van Gerbrand Bakker

Maar goed, in deze blogpost wil ik weer een boek weggeven. Dit keer is het een boek waar ik laaiend enthousiast over ben (en met mij veel anderen). Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit boek bij een kringloopwinkel zag liggen én het moest meenemen om vervolgens weer weg te geven. Juist omdat ik het zo’n prachtig boek vind. Het gaat namelijk om Boven is het stil van Gerbrand Bakker. En ik kom er nu pas achter dat ik dit boek nog niet besproken heb op mijn blog…?! Nou ja, jullie moeten mij maar op mijn woord geloven wanneer ik zeg dat dit écht een mooi boek is. Natuurlijk kunnen jullie wel de recensies van Sandra en Tessa lezen.

Boek zoekt huis

Boven is het stil van Gerbrand Bakker

Wil je meedoen? Geef dan hieronder in een reactie aan dat je kans wilt maken op dit boek. Doe dit met een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken mocht het boek jouw kant opkomen. Delen via social media zoals twitter, Facebook of Instagram stel ik erg op prijs maar dit is niet verplicht. Helaas heb ik vanwege de hoge verzendkosten besloten dat ik het boek alleen verstuur binnen adressen in Nederland.

Je kunt meedoen tot en met 21 juli aanstaande. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Groetjes Sue

5 thoughts on “Boek zoekt huis #9

  1. Via Sandra ben ik op je website terecht gekomen. En ik heb nog veel te lezen. Lezen over boeken maakt mij gelukkig. Dus dank voor je input. Ik maak graag kans op het boek.

  2. Wat een leuke winactie ! En vanwege de overhitte woningmarkt, is het maar beter dat het boek snel een huis vindt. Ons huis staat niet te koop, maar is zeker beschikbaar voor deze mooie roman. De boekenkast heeft zeker nog een plekje X May

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *