Persoonlijk20 juli 2018

12

Ask me anything

Dat instagram onlangs een nieuwe functie lanceerde bleek wel aan de hoeveelheid mensen die het uitprobeerden. In iedere ‘story’ kwam deze functionaliteit namelijk wel terug. Het ging er namelijk om dat je volgers een vraag kunnen stellen en waar jij als instagrammer op kunt reageren.

Hoewel het een beetje te veel werd, vind ik de functie op zich best grappig. Het lijkt meer op een ouderwetse Q&A of Ask me anything. En toen besefte ik mij eigenlijk dat ik – voor mijn gevoel – nooit echt veel heb losgelaten over mijzelf.

Ask me anything
Zo klein zijn ze niet meer….

In 2013 ben ik begonnen met Boekenz, inmiddels ben ik twee kinderen rijker en is er een hoop veranderd in mijn leven. Zo rondde ik een gerichte vakopleiding af, verhuisde, switchte van baan en nam toen ontslag. Voor wie mij volgt op instagram of twitter weet al iets meer van mij, maar misschien willen jullie wel meer weten of heb je juist hele specifieke vragen?

Daarom deze ouderwetse vraag maar raak. Heb je vragen voor mij, of wil je ergens iets meer over weten? Stel je vraag of opmerkingen dan hieronder in de reacties, onder het bericht op facebook of twitter en dan beantwoord ik ze in een volgende blogpost.

Groetjes!

12 thoughts on “Ask me anything

  1. Hoi Sue, ik zou graag nog willen weten of je nog andere hobby’s hebt naast lezen. Fotograferen, tuinieren, wandelen, bv.? Zou zomaar allemaal kunnen naast het lezen. Studeren kan ook een hobby zijn en omdat je doorgaans ook geïnteresseerd bent in geschiedenis….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *