Boekenmarkten

Boekenmarkten juli 2018

Vanuit een zonnig, prachtig Italië, op onze laatste avond nog wel, schrijf ik deze blogpost. Welgeteld heb ik deze vakantie zes boeken gelezen en ook vijf boeken in de boekenkast van onze camping gezet in de hoop dat een goed gevulde kast wordt voor Nederlanders die nog op vakantie gaan.

Wat ik trouwens vooral erg leuk vond is dat bij een volgend bezoek die boeken alweer meegenomen waren. Ik hoop dat ik anderen ook wat uurtjes leesplezier hiermee heb gegeven. Maar nu verder naar het overzicht, want daar gaat het natuurlijk om!

Agenda boekenmarkten juli 2018

Hieronder staat het overzicht, natuurlijk onder voorbehoud van typefouten!

Toevoeging: Op zondag 8 juli 2018 organiseert de Weerselose Markt naast de reguliere markt een boekenmarkt. Deze vindt plaats van 12.00 – 17.00 uur op het Weerselose Markt terrein

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het dan door via sue@boekenz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *