Boekenmarkten29 april 2018

4

Boekenmarkten mei 2018

De buit van Koningsdag is nog maar net uitgepakt, of er staan alweer een heleboel boekenmarkten in de planning. Wederom heb ik weer een overzicht samengesteld van alle boekenmarkten die in mei 2018 in Nederland worden georganiseerd. Welke boekenmarkt ga jij bezoeken?

Agenda boekenmarkten mei 2018

Natuurlijk onder voorbehoud van typefouten, want ik maak ook wel eens een foutje :-)

Mis je iets in deze lijst? Stuur het dan door naar sue@boekenz.nl

ps. Kijk hier voor mijn Koningsbuit afgelopen vrijdag. Leuke stapel boeken toch?

4 thoughts on “Boekenmarkten mei 2018

  1. Op 11 mei sta ik op de boekenmarkt van de Hoeksteen in Amersfoort, Klaartje Donzepad 59 (achter winkelcentrum Schothorst). Het duurt van 12 tot 16 uur en je kunt ook koffie/thee/limonade krijgen met iets lekkers en er wordt voorgelezen voor de kinderen. Dus kom je moederdagcadeautje uitzoeken of een fijn boek voor jezelf… Ik zal ook zorgen voor verrassingsboeken en persoonlijk literair advies!

    1. Zeker komt er een overzicht! Ik probeer altijd de laatste zondag van de maand het overzicht te publiceren.
      Bedankt voor je toevoeging in ieder geval :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *