Boek zoekt huis8 april 2018

10

Boek zoekt huis #8

In de buurt hebben wij erg goede kringloopwinkels als het gaat om het aanbod van boeken. Toen ik laatst (ja, ik kom er best vaak….) een prachtig exemplaar vond die ik zelf al heb, kon ik het toch niet laten liggen. Ik bedacht mij dat het een superboek is om weg te geven op mijn blog. Dus bij deze.

De onderwaterzwemmer van P.F. Thomése

Het gaat om het prachtige boek van P.F. Thomése, De onderwaterzwemmer. Het verhaal heb ik alweer een tijdje geleden gelezen, maar ik weet nog goed hoe prachtig Thomése het verhaal van Tin vertelt. Hoe intens en beklemmend de woorden overkomen.

Tin verliest namelijk op veertienjarige leeftijd zijn vader in de rivier tijdens de oversteek die ze maken. Het verlies, zonder afscheid, zal invloed hebben op de rest van zijn leven. Het zomaar kunnen verdwijnen in een donkere, kolkende rivier en het schuldgevoel dat daarbij komt kijken. Op de wijze waarop dit uitgewerkt wordt, maakt dit voor mij een steengoed boek!

Wil je dit exemplaar hebben? Doe dan mee!

Meedoen

Geef hieronder in een reactie aan dat je kans wilt maken op dit boek. Doe dit met een geldig email-adres zodat ik je kan bereiken mocht het boek jouw kant opkomen.

Delen via social media zoals twitter of Facebook is erg lief, maar dit hoeft niet.

Je kunt meedoen tot en met 22 april aanstaande. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Groetjes!

10 thoughts on “Boek zoekt huis #8

  1. Oeh ik zou hem graag adopteren voor mijn boekenkast! Ik las net een aantal recensies hiervan op GR en ben eigenlijk verbaasd waarom het nog niet op mijn TBR stond?

  2. Was de kringwinkel bij ons in de buurt ook maar zo! En hoe leuk dat je aan ons lezers denkt tijdens het snuisteren daar. Ik wil heel graag meedoen met het winnen van dit boek.

    Ik zie dat je A little life aan het lezen bent, geniet van elke bladzijde, ik viel echt even in een put toen het boek uit was. Zó mooi en intens.

    1. Het gekke is dat ik helemaal niet opschiet in Een klein leven. Op de een of andere manier wil het me (nog) niet pakken. Ik leg het dus ook eventjes weg, ik denk dat ik voor zo’n boek echt in de stemming moet zijn ;-)

  3. Dit boek staat absoluut nog op mijn lijstje om te lezen, dus ik doe heel graag mee! Helaas hebben de kringloopwinkels hier in Gent vaak niet zulke goede vondsten én zijn de boeken nog behoorlijk duur (zeker voor van die beduimelde exemplaren..)

  4. Als je nog hem nog een keer in de kringwinkel ziet, kun je gewoon een handeltje beginnen! Wat een enthousiasme voor je keus dit keer. De onderwaterzwemmer staat op mijn nog te lezen lijst, door dit bericht van jou komt hij weer onder de aandacht. Ik hoop dat het lukt om hem dit jaar zelf te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *