Boek zoekt huis11 maart 2018

5

Boek zoekt huis #7

Jeetje, wat gaat de tijd snel. Ik nam mij voor om elke tweede zondag van de maand een weggeefactie te organiseren maar voor ik er erg in heb is het al weer zo ver. Gelukkig ben ik de trotse bezitter van heel veel boeken en ook van veel boeken die wat mij betreft een ander huisje mogen krijgen. Ik lees namelijk bijna alle boeken maar een enkele keer, herlezen doe ik eigenlijk dus bijna nooit.

Deze maand geef een boek weg dat voor peuters echt helemaal geweldig is! Nu geef ik niet ons eigen, veelgelezen exemplaar weg maar een nieuwe versie. Het gaat namelijk om het prentenboek De Gruffalo van Axel Scheffler en Julia Donaldson.

De Gruffalo

Het is een spannend boek over de Gruffalo waarvoor iedereen in het bos bang moet zijn, aldus dat vertelt de dappere muis tegen iedereen die hem tegenkomt (en hem eigenlijk wil opeten). Hij denkt dat de Gruffalo niet bestaat, tot hij hem echt tegenkomt! Het is een aardige bezienswaardigheid, met paarse stekels op zijn rug en eeltige knieën ;-)

Erg spannend, leuk en de rijmpjes blijven nog lang in je hoofd naspelen. Zoonlief wil dit boekje nog steeds elke dag lezen, zelfs nu we de opvolger in huis hebben; Het kind van de Gruffalo.

Meedoen

Wil je kans maken op dit boek? Laat het dan hieronder in een reactie achter. Delen op Facebook en twitter zou ik heel leuk vinden, maar dit hoeft niet.

Meedoen kan tot en met 25 maart. De winnaar krijgt een berichtje van mij.

Veel succes!

5 thoughts on “Boek zoekt huis #7

  1. Ik ben dol op kinderboeken. Een kast vol hier voor wanneer de kleinkindjes komen….kunnen ze fijn kiezen wat we gaan lezen.
    “Boek zoekt huis” hoort eigenlijk ook in die kast, ik doe daarom graag mee!!
    Met leesgroet, (oma) Ans.

  2. Oh super! Favoriet hier. En nu mijn kindjes een huis bij papa én mama hebben door de scheiding zou een extra exemplaar wel heel fijn zijn in plaats van het slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *