Boek zoekt huis11 februari 2018

3

Boek zoekt huis #6

De vele reacties op mijn vorige Doe iets goeds voor een boek zetten mij vorige maand op een positieve manier aan het denken. Iets goed doen voor iets klinkt misschien zwaar, maar zo heb ik het nooit bedoeld. Er zijn natuurlijk al veel mensen die iets voor anderen doen, dit hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Iets met bescheidenheid siert de mens?

Nou ja, met heel veel enthousiasme ga ik gewoon door met boeken uit mijn eigen kast weggeven. Vanaf nu niet meer onder de vlag van ‘iets goeds doen’, maar meer omdat ik het zelf leuk vind om boeken weg te geven :-)

Zonder bagage van Clara Bensen

Deze maand geef ik best een leuk boek weg, al zeg ik het zelf. Ik twijfelde nog even, maar eigenlijk is het superzonde als het bij mij in de kast staat te niksen. Het gaat om Zonder bagage van Clara Bensen.

Clara gaat op een rondreis met een jongen (Jeff) die ze nauwelijks kent. En dat is nog niet alles, ze neemt alleen de kleren mee die ze aan heeft, een tandenborstel, geld, een oplader en een telefoon. That’s it!

Hoe verschillend Jeff en Clara ook zijn, tijdens de reis leren ze elkaar steeds beter kennen. Dat moet ook wel wanneer je maar één onderbroek bij je hebt en je vrij creatief moet zijn om elke dag die onderbroek schoon te krijgen. Het is grappig om te lezen hoe zij deze reis ervaren, maar ook is het mooi om te lezen hoe zij naar elkaar toe groeien. Voor de reisliefhebber zal het verhaal zeker aanspreken, maar omdat het verhaal alles behalve oppervlakkig is zal het meer mensen aanspreken.

Meedoen

Wil jij dit boek hebben, voor jezelf of voor in een minibieb? Laat een reactie achter zodat ik weet dat je mee wilt doen. Dit kan tot uiterlijk 25 februari 2018.

3 thoughts on “Boek zoekt huis #6

  1. Als het mag wil ik nog wel eens meedoen. Mijn zus reist héél graag en vaak ook met weinig bagage (wel iets meer bagage dan in het boek ;) ) dus dit lijkt mij wel een boek waar ik haar plezier mee kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *