Boekenmarkten

Boekenmarkten maart 2017

Ondanks dat het op het moment dat ik dit schrijf ontzettend stormt, heb ik het gevoel dat de lente alweer voor de deur staat. Het kan mij niet snel genoeg gaan want ik heb veel zin om weer veel buiten te zijn (lees terrasjes, tuin etc.). Dit is trouwens alweer het zoveelste maandelijkse overzicht dat ik maak van alle Nederlandse boekenmarkten. In mei 2014 publiceerde ik namelijk het eerste overzicht, en ik vind het nog steeds leuk om te doen!

In het volgende overzicht heb ik voor jullie zoveel mogelijk boekenmarkten verzameld die in maart 2017 worden georganiseerd. Natuurlijk typefouten voorbehouden, want ook ik maak wel eens een foutje ;-)

Overzicht boekenmarkten maart 2017

Datum Wat Plaats
3 en 4 maart Boekenmarkt Purmerend Makado Centrum Purmerend
4 en 5 maart Boeken- en platenmarkt De Mortel
4 maart Boekenmarkt Protestantse Kerk Ossendrecht
5 maart Puiflijkse boekenmarkt Puiflijk
18 en 19 maart Boekenmarkt Yellow Sox Bakel
18 en 19 maart Boeken- en snuffelmarkt Driehuis
18 maart Lions boekenmarkt Maarn
18 maart Maandelijkse boekenmarkt Rotterdam
18 maart Derde Zaterdag boekenmarkt Bredevoort
24 en 25 maart Jaarlijkse boeken- en platenmarkt Brummen
25 maart Boekenmarkt Heesch
25 maart Dorcas boekenmarkt Woudenberg
25 maart Boekenverkoop Boeldagcomité Ermelo
26 maart Boeken in de Hallen Amsterdam
31 maart en 1 april Tweedehands boekenmarkt in de Grote Kerk Weesp

edit: Op 25 maart is er in het centrum van Wormer ook een boekenmarkt!

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het door via sue@boekenz.nl, zodat ik dit toe kan voegen. Samen kunnen we een zo  compleet mogelijke lijst samenstellen.

Veel plezier mocht je een markt gaan bezoeken!

2 thoughts on “Boekenmarkten maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *