Persoonlijk

Daar is ze dan!

Ik droom jou
de mooiste dromen
toe maar kleintje
droom maar fijn
ik droom jou een mooie wereld
waarin jij
alles wat je wilt kunt zijn*

IMG_4262

Daar is ze dan: onze prachtige wolk van een dochter Lotte! Precies een week geleden waren we alweer thuis uit het ziekenhuis waar ik in een recordtempo ben bevallen.

‘s Nachts om 2.30 uur werd ik wakker en binnen zes uurtjes lag ze al op mijn buik. Een klein bloederig mensje met een krachtige huil. Wat ging het allemaal ongelooflijk snel! En hoe je er ook op voorbereid bent, het is altijd anders dan je verwacht.

Onze kraamweek zit er al bijna weer op, maar de kraamvisite zal de komende maanden nog blijven komen. Ons huis is letterlijk omgetoverd in roze: roze kleertjes, slingers, ballonnen, kaartjes en bloemen. Wat is het toch allemaal weer mooi om mee te mogen maken en zo’n klein mensje te mogen verzorgen. Onze zoon ontpopt zich in zijn eigen tempo als een heuse grote stoere broer. In het begin was het allemaal onwennig en spannend maar nu begint de nieuwsgierigheid de overhand te krijgen. Lotte aanraken en vasthouden wil hij nog niet, maar hij komt steeds vaker een blik werpen op zijn zusje.

Het bloggen zal ongetwijfeld de komende tijd op een lager pitje staan. Ik ga enorm genieten van het drukke, maar zeer gezellige gezinsleven. Tot snel!

Liefs Sue

* Bron: woordkunsten

16 thoughts on “Daar is ze dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *