Algemeen

WIN een gesigneerd exemplaar van Een schitterend ongeluk van Inge Ipenburg

In samenwerking met de uitgever mag ik een exemplaar weggeven van het boek Een schitterend ongeluk van Inge Ipenburg. En niet zomaar een exemplaar; een gesigneerd exemplaar!

11078133_757265177713633_948523453752044809_n

Eerder las en recenseerde ik het boek, via deze link kan je mijn recensie teruglezen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het boek en wil je wel een gesigneerd exemplaar in de kast hebben staan? Doe dan mee met de winactie, je hoeft er niet veel voor te doen.

Winactie

Laat in een reactie hieronder of op mijn facebookpagina weten dat je mee wilt doen aan de winactie en doe dit met een geldig e-mailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Meedoen kan tot en met zondag 10 januari 2016. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en heeft drie dagen de tijd om te reageren. Indien er niet gereageerd wordt ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

34 thoughts on “WIN een gesigneerd exemplaar van Een schitterend ongeluk van Inge Ipenburg

 1. Ik doe natuurlijk erg graag mee, want na het lezen van diverse recencies lijkt mij dit een mooi boek en het staat zeker op mijn lijstje

 2. Wat leuk! Ik doe graag mee, ik heb Het gerecht ook gelezen en vond die erg leuk, dus ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe boek.

 3. Ja ik wil dolgraag het nieuwste boek van Inge gaan lezen! Het Gerecht vond ik al tenenkrommend en ik verheug me al op deze titel. Een anrader voor onze leesclub!

 4. Wat leuk dat je dit boek gesigneerd weg mag geven :-).

  Ik heb het vorige boek van Inge Ipenburg met veel plezier gelezen.
  De nieuwe zou erg welkom zijn!

  Groeten, Gerrianne

 5. Hoi!
  Op de valreep doe ik graag mee!
  Nog nooit een boek van Inge gelezen, mooie gelegenheid om kennis te maken met haar schrijfkunst en als dat net zo goed is als haar acteerwerk dan zou ik het super vinden om het boek toe gestuurd te krijgen :-)
  Groetjes,
  Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *