Persoonlijk

Weekje blogstilte

Wanneer je geregeld op deze site kijkt of een van mijn berichtjes leest die ik plaats via facebook of twitter, weet je het wel; wij bevinden ons midden in een grote volksverhuizing. Wij verlaten het grote Enschede voor het landelijke Nijverdal.

kaarwereld.nl
bron: www.kaartwinkel.com

En deze grote verhuizing gaat aanstaande vrijdag plaatsvinden. Wie ooit wel eens verhuisd is weet dat er ongelooflijk veel komt kijken bij het verplaatsen van de grote hoeveelheid spullen die je de afgelopen jaren hebt verzameld. We hebben al een aardige slag geslagen met inpakken en hebben geregeld de Kringloopwinkel blij gemaakt met oude spullen.

Aankomende week ligt het grote werk te wachten. Als het goed is, is de aannemer klaar met breken, bouwen en verven. Daarna is het een kwestie van (veel!) schoonmaken, verplaatsen en uitpakken. Mijn doel was om in deze drukke week een aantal blogposts klaar te zetten, maar de afgelopen tijd ben ik zelfs niet aan lezen toegekomen. Ook via twitter en facebook heb ik de afgelopen tijd niet veel reacties gepost en ik vergeet zelfs mijn mail te beantwoorden.

Dus bij deze neem ik een weekje rust, ik laat mijn blog deze week even voor wat het is, hoe moeilijk ik dat ook vind, en richt mij even op meer belangrijkere zaken!

Hopelijk tot snel :-)

10 thoughts on “Weekje blogstilte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *