Algemeen17 mei 2015

31

Boek zoekt huis – WIN Erfschuld van Indridason!

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de IJslandse thrillerauteur Arnaldur Indridason. Onlangs las ik zijn nieuwste boek, Erfschuld (klik). En dat het alweer een steengoed boek is blijkt ook wel uit het feit dat het manuscript al bekroond was met de Spaanse Premio RBA de Novela Negra 2013. Benieuwd naar dit boek? Lees dan snel verder!

IMG_0012.JPG

Erfschuld

Een alleenstaande oude man wordt dood aangetroffen in zijn appartement in Reykjavík. Hij blijkt vermoord te zijn, verstikt met zijn eigen kussen. Op zijn bureau liggen een paar krantenknipsels uit de oorlogsjaren: achter het Nationaal Theater in Reykjavík, dat in die tijd dienstdeed als opslagplaats voor het bezettingsleger, werd een meisje gewurgd aangetroffen. Een gepensioneerde politieman hoort van de moord op de oude man en zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Hij is goed bekend met de zaak – maar waarom zou iemand daar meer dan een halve eeuw krantenartikelen over bewaard hebben?

Winactie

Ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden naar dit boek en wil je het graag lezen? Doe dan mee met de winactie ‘Boek zoekt huis’, ik geef mijn exemplaar van dit spannende boek door aan de volgende lezer!  Je hoeft er niet veel voor te doen.

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen en doe dit met een geldig e-mailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Meer kans maken?

Tweet dan volgend bericht: “Ik doe graag mee met de winactie op @Boekenz en maak kans op Erfschuld van Indridason http://wp.me/p4177l-SC” en/of deel het facebookbericht (klik hier).

Meedoen kan tot en met maandag 25 mei 2015. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en heeft drie dagen de tijd om te reageren. Indien er niet gereageerd wordt ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

31 thoughts on “Boek zoekt huis – WIN Erfschuld van Indridason!

 1. ik ben ook een groot fan van de IJslandse thrillerauteur Arnaldur Indridason en ik doe graag mee, ik heb je FB-bericht gedeeld.

 2. Ik waag graag een poging en heb de actie gedeeld via Facebook. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niets van de IJslandse thrillerauteur Arnaldur Indridason heb gelezen en jij bent een groot fan…..nu schaam ik me een beetje…hoogste tijd om in zijn boeken te duiken dus. :-)

 3. De titel spreekt me zeer aan. In mijn jeugd werd ik bang gemaakt met erfschuld, volgens de bijbeluitleg die ik toen kreeg. Daar denk ik nu gelukkig anders over. Niettemin spreekt de titel Erfschuld me wel zeer aan. En erfschuld kan nu eenmaal ook op andere wijze, getuige Indridson.
  Ja ik wil het boek heel graag hebben.

 4. Ik heb nog nooit wat van deze schrijver gelezen, maar ik heb zijn naam al vaak langs zien komen. Het wordt dus tijd om eens iets van Arnaldur Indridason te lezen! Ik doe dus graag mee met deze leuke actie. Ik heb je bericht getweet via @paulienschrijft.

 5. IK vind thrillers heerlijk om te lezen, zeker in de vakantie. Ik ben nu al aan boeken aan het opsparen voor uitgebreid leesplezier! Deze schrijver ken ik nog niet en daar wil ik graag mee kennismaken!

 6. Wat een prachtige prijs voor thrillerlezers..en hoewel ik ook graag in de tuin bezig ben, lees ik heel graag boeken en ook veel thrillers en deze schrijver, waar ik heel veel over lees Indridason die ken ik helaas nog niet. Dus geretweet en op fb gedeeld!

 7. Nog nooit iets van deze auteur gelezen terwijl ik wel fan ben van Scandinavische schrijvers…tijd om kennis te maken dus! ik deel je bericht ook direct op Facebook, leuke actie!

 8. Doe heel graag mee voor dit spannende boek. Ben nieuwsgierig waarom de oude man die krantenknipsels heeft bewaard en waarom hij vermoord is. Thrillers zijn mijn favoriet.

 9. als groot fan van Scandinavische thrillers en bovendien van Arnaldur Indridason doe ik graag mee. Als ik het review lees is het weer een heel spannende thriller. En uitgelezen boeken gooi ik nooit weg maar ruil met een aantal vriendinnen. ‘Boek zoekt huis’, dus ik geef mijn exemplaar van dit spannende boek door aan de volgende lezer….mijn vriendinnen.

 10. Alle boeken van indridason (met Erlendur) heb ik. In huis én gelezen. De meeste heb ik via marktplaats gekocht, dus bijna allemaal goedkoop, 2e hands of gekregen.
  Ik wil deze dus heeeel graag aan mijn verzameling toevoegen.
  Duim, duim, duim.

 11. Ik ben ontzettend benieuwd geworden naar dit boek en hoop dat dit boek mijn huisje weet te vinden. Kortom: ik maak graag kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *