Algemeen

Kinderboekwinkeldag

Woensdag 22 april wordt voor de tweede keer op rij de Kinderboekwinkeldag georganiseerd. “Kinder…wat?” Kinderboekwinkeldag! Op deze dag brengen ruim 20 schrijvers en illustratoren van kinderboeken een bezoek aan kinderboekwinkels in Nederland.

kinderboekwinkeldag-2015-milja-praagman

 

Deze dag is door schrijvers in het leven geroepen om de kinderboekwinkels in het zonnetje te zetten en op deze manier hun dankbaarheid te tonen voor het goede werk dat ze leveren. Dit jaar wordt de Kinderboekwinkeldag georganiseerd door Nanda Roep, samen met Milja Praagman en Marcel van Driel.

Op deze speciale dag worden er bij verschillende boekenwinkels in Nederland leuke activiteiten georganiseerd. Zo gaan schrijvers of illustratoren van kinderboeken in de winkels op bezoek, lezen een stukje voor uit hun boek of vertellen leuke anekdotes. Wat is nu nog leuker voor een kind om de schrijver van zijn of haar favoriete kinderboek in het echt te ontmoeten en een prangende vraag te stellen?

In het schema van Ik vind lezen leuk staat een mooi en volledig overzicht van welke winkels deelnemen aan deze fantastische dag. Alvast heel veel plezier gewenst mocht je een winkel gaan bezoeken!

3 thoughts on “Kinderboekwinkeldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *