Algemeen

Signeersessie Lars Kepler

Een nadeel van in het Oosten van Nederland wonen is dat je vaak ver moet reizen om bij spannende boekpresentaties of signeersessies te kunnen zijn. Aangenaam verrast was ik dan ook toen ik las dat het schrijversduo Lars Kepler uit Zweden vanwege de lancering van hun nieuwste thriller ook bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo zouden komen signeren. Hallo! We hebben het hier over LARS KEPLER!

Met een dikke streep eronder heb ik deze datum in mijn agenda genoteerd en gisteren was het dan zo ver; ik zou Lars Kepler gaan ontmoeten! Gewapend met twee boeken die ik al had (Contract en Hypnose) ging ik op weg naar Hengelo.

20141108 Kepler2Eenmaal aangekomen bleek ik een van de eerste klanten te zijn, maar het werd steeds drukker en drukker. Om 12.00 uur zou de signeersessie van start gaan, maar om 12.15 uur was er nog geen Lars Kepler te zien. Doordat we even moesten wachten ging ik toch twijfelen of ik de ontbrekende boeken ook zou kopen. Tja, ik zou hen maar één keer zien en dan heb ik ook de serie compleet. Twijfel, twijfel…

Eindelijk kwamen ze binnen en gingen meteen zitten om de grote menigte van dienst te zijn. Toen ik aan de beurt was had ik een vrij grote stapel te signeren, want natuurlijk nam ik ook de ontbrekende delen Getuige en Slaap mee naar huis! Sorry voor de wachtenden achter mij, want al met al duurde het toch een paar minuutjes. Kluns als ik ben liet ik namelijk ook nog een keer de stapel omvallen….

20141108 Kepler

Ze waren ontzettend aardig en konden gelukkig wel lachen toen ik hen ook vroeg om het boek Hypnose te signeren. Een boek dat met onze kampeerrondreis in Zuidelijk-Afrika is mee geweest en door de helft van de groep is gelezen. Het zand van de Kalahariwoestijn zat er namelijk nog in ;-)

20141108 Kepler 5Toen ik vertelde dat ik Slaap het beste boek tot nu toe vond, gaven ze aan dat ze dat van meer mensen gehoord hadden. Stalker schijnt van hetzelfde kaliber te zijn; vol spanning en verrassende plotwendingen! Ik kan me nu al verheugen op het moment dat ik het ga lezen. Eerst mag ik nog twee andere boeken lezen in het kader van de Hebban Leesclub.

20141108 Kepler 4

Erg blij ben ik met mijn verzameling gesigneerde boeken van Lars Kepler, ze staan dan ook mooi in de boekenkast. Al met al was het  dan ook een geslaagde dag.

8 thoughts on “Signeersessie Lars Kepler

 1. Wat ontzettend tof!! :-)
  Leuke blogpost ook, zie je zo die stapel omver stoten haha
  Echt te gek dat je ze zo dichtbij huis kon ontmoeten, heel bijzonder! Ben benieuwd naar wat je van Stalker vindt, ik vond Slaap namelijk ook de beste in de reeks.

  1. Haha, ja zoiets kan blijkbaar ook alleen maar mij gebeuren! Verschrikkelijk, gelukkig waren het wel mijn eigen boeken…;-)
   Vond het ook heel bijzonder, ze waren behoorlijk klein. Dat had ik dan niet verwacht (of ik ben zo’n reus).

 2. Wat onwijs leuk om te lezen Sue! Ik ken het duo Lars Kepler niet maar lijken de boeken misschien op die van het Zweedse duo Roslund & Hellstrom?

  Oops @ stapel omver gooien, joh ik stond tegenover Albert Sánchez Piñol begin september en kon geen woord uitbrengen, was te erg onder de indruk van de lezing en zijn vorige boek haha, gelukkig vroeg iemand van de uitgever of hij mijn boek wilde signeren. Dan voel je je pas dom :-P

  1. Het lijkt er inderdaad wel een beetje op, hoewel ik Roslund & Hellstrom wat rauwer vind.

   Haha, dat zou ook iets voor mij zijn. Gelukkig heb je het boek wel gesigneerd gekregen, anders was het nog sneuer geweest.
   Normaal gesproken ben ik helemaal niet snel nerveus, maar van te voren had ik mij al bedacht dat ik dus absoluut niet de stapel om ver moest gooien. Iets met de wet van Murphy? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *