Persoonlijk26 april 2014

7

Confessions and guilty pleasures

Er zwerft weer een nieuwe award op het internet rond. Dit keer geen Liebster Award, maar The very inspiring blogger award. Juist ja.

Wanneer je genomineerd wordt voor deze ‘award’ (dank je Mariska!)  is het de bedoeling dat je zeven feitjes over jezelf bekend maakt. Hieronder heb ik zeven feitjes, confessions en/of guilty plesasures voor jullie op een rijtje gezet.

201402 Tea en books

Inhoudsloze tv-programma’s

Op verjaardagen kan ik gemakkelijk met de mensen mee kletsen over de meest stomme inhoudsloze programma’s zoals Utopia, Ik heb het nog nooit gedaan en ook Adam zoekt Eva. ‘Daar kijk je toch niet naar, belachelijk en gaat nergens over!’. Maar om heel eerlijk te zijn, vind ik deze programma’s hilarisch en vermakelijk om terug te kijken terwijl ik ondertussen het internet aan het afstruinen ben. Sstt… Tegen niemand vertellen hoor!

Keukenprinses

Wanneer ik naar kookprogramma’s op televisie kijk en mooie instagramfoto’s van wederom gelukte uitprobeersels van de mensen die ik volg, denk ik bij mijzelf ‘dat wil ik ook!’. Maar iedere keer wanneer ik iets nieuws probeer in de keuken en vriendlief met trieste ogen naar het prutje op zijn bord kijkt, krijg ik weer de bevestiging dat ik simpelweg NIET kan koken. Misschien een cursusje?

Alleen zijn

Sommige mensen klinkt het heel raar in de oren, maar ik ben (ja, écht!) heel graag alleen thuis. Ik hoef niet wekelijks naar feestjes, bij vriendinnen op de koffie of iedere feestdag aan te grijpen om er een heel weekend op uit te trekken. Het liefst ben ik gewoon vaker lekker thuis. Heerlijk toch wanneer je wakker wordt en je hoeft helemaal niets? Lekker ontbijtje, kopje koffie erbij en ik ben he-le-maal tevreden ;-)

Scheurmonster

Wanneer ik achter het stuur van de auto ga zitten, kan ik mij als een verschrikkelijke ongeduldige automobilist gedragen. Hand op de toeter als het niet snel genoeg gaat  (er komt niets aan!) en mijn irritatie stijgt boven abnormale proporties uit wanneer mensen onder de maximumsnelheid gaan rijden.

Boekgebruiker

Ik vind het heerlijk als een boek er gebruikt uit ziet. Prachtig geknakt ruggetje en ook ezelsoren kunnen mij totaal niet storen. Het is juist mooi om te zien dat ook andere mensen hebben genoten van het boek. Kom op mensen… het zijn en blijven gebruiksvoorwerpen!

Ritmegevoel

Dansen zal je mij niet snel zien doen. Af en toe doe ik een poging, maar dat is wanneer ik er echt niet onder uit kan. Ik heb namelijk totaal geen gevoel voor ritme en iedere poging tot een soepele heupbeweging ziet er uit als een houterige vogelverschrikker dat na jaren van stilstand weer tot leven komt. Nee, dan ben ik meer het typje dat met een glas wijn ergens rustig zit te kletsen.

Impulsief

‘s Ochtends bedenken dat je een tatoeage wilt en dan ‘s middags in de shop zitten? Ik kan dat. Eerst doen en dan denken. Wanneer ik iets wil, wil ik het ook direct ongeacht ik geen informatie heb ingewonnen en ongeacht wat het kost. Soms erg makkelijk, maar soms ook niet altijd even slim. Gelukkig is vriendlief precies het tegenovergestelde (hij kan maanden vooronderzoek uitvoeren voor een andere camera) terwijl ik binnen twee uurtjes een andere laptop heb uitgekozen. Hij zorgt ervoor dat ik mij meer in bedwang houd en ik dwing hem af en toe tot het maken van een keuze. De perfecte match zeg ik ;-)

Nomineren

Eigenlijk is het de bedoeling dat ik nu meerdere mensen nomineer voor deze award, maar het lijkt mij veel beter dat iedereen deze award over kan nemen die ook zeven feitjes over zichzelf op het wereldwijde web wil plaatsen. Dus vind je het leuk om dit over te nemen? Just do it! en laat een linkje hieronder achter zodat mensen door kunnen klikken.

 

 

 

7 thoughts on “Confessions and guilty pleasures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *