Algemeen

Goede vondsten in Antwerpen

Nog maar een paar dagen zijn wij in Antwerpen en ondanks het treurige weer vermaak ik mij hier prima. Naast het mooie, gezellige winkelcentrum zijn er talloze restaurantjes en eetcafés te vinden om tussendoor met volle tassen neer te ploffen. Maar niet alleen het winkelcentrum is mooi, er zijn genoeg musea voor dagen vermaak.

Vandaag wilden wij naar het Maagdenhuismuseum, maar helaas bleken wij niet voldoende voorbereid te zijn. De enige dag waarop zij niet open zijn…. is dinsdag. Ook de ondergrondse ruien waren zondag niet aan ons besteed. Het zat helemaal vol tot de week er op. Erg jammer, maar niet getreurd. Inmiddels zijn we in het Rubenshuis geweest en staat Het Letterenhuis en Museum Plantin-Moretus nog op het programma. Tussen alle museabezoekjes door zijn er ook nog genoeg antiquariaten en boekhandels om te ontdekken om fijn tussen alle boeken rond te neuzen.

Inmiddels heb ik vier boeken weten te vinden voor een schamele prijs van 11,50 euro. Had ik al gezegd dat ik gek ben op Kringloopwinkels? Je vindt daar echt de mooiste boeken voor de laagste prijs.

Hier volgen mijn goede vondsten van de afgelopen drie dagen:

1. Een goede raad van J.K Rowling (Polare, tweedehands voor 6 euro)

een goede raad_0

2. De Boodschapper van Markus Zusak (Kringloopwinkel, tweedehands voor 2,50 euro)

boodschapper

 

3. De zevende hemel van Janet Evanovich (Kringloopwinkel, tweedehands voor 1,50 euro)

7e

 

4. Drie misdaadromans van Janet Evanovich in één ,namelijk De eerste klap, De tweede ronde en Het derde dossier. (Kringloopwinkel, tweedehands voor 1,50 euro)

trio

 

Ik ben erg blij met mijn aankopen en weet je wat nog het mooiste is? We blijven nog tot zaterdag, dus wie weet wat ik nog ga vinden de komende dagen… ;-)

Wat zijn jouw goede vondsten geweest?

4 thoughts on “Goede vondsten in Antwerpen

    1. Heb er ondertussen al twee gelezen, wat een stoer en humoristisch personage is Stephanie Plum toch ook. Samen met haar oma vormt ze In de tweede ronde een hilarisch duo ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *