Persoonlijk

Oops..

Dit keer had ik het echt gemeend. Ik had mij voorgenomen om periodiek (tenminste een paar keer) de voortgang van mijn eerste fantasyboek op mijn blog terug te laten komen. Nu is deze keer de tweede keer, maar ik denk dat het ook de laatste is.

Nog 200 pagina’s te gaan en ik moet noodgedwongen afscheid nemen van Tungdil en zijn reisgenoten.
Wat een geweldig fantasyboek! Waarom zijn deze boeken niet verfilmd? Ik geniet echt van het boek, waarin de reis van de dappere en moedige dwerg Tungdil beschreven wordt. Een reis vol onverwachte gebeurtenissen. En dat is het voordeel van fantasy; het is niet realistisch. De auteur kan van alles hebben verzonnen, alles wat ooit alleen in zijn of haar hoofd heeft afgespeeld. De lezer blijft tot het lezen in het ongewisse. Wat zal er gebeuren? Tot het moment dat je denkt alles te weten, staat het volgende verrassingselement voor je klaar.
En dat gebeurt ook bij De Dwergen. Het verhaal is logisch, maar de verhaallijn en de personages zorgen ervoor dat je als lezer geboeid blijft.

Hopelijk kan ik het boek vanavond uitlezen, uiteraard volgt dan de recensie.
Voor de lezers die het boek niet kennen, ga het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *