Over mij

Hoi! 

Ik ben Sue; een begin dertiger die lezen als haar grootste passie heeft. Op mijn blog plaats ik geregeld recensies, tips en andere updates zodat er altijd wel ideeën opgedaan kunnen worden om te lezen of te ontdekken. Met mijn site wil ik lezen stimuleren, vandaar dat ik zeer uiteenlopende boeken bespreek op mijn blog (van thriller, tot romans tot kinderboeken).

In januari 2013 ben ik na een ‘wat-als’  gesprek tijdens een oudejaarsetentje vol enthousiasme deze blog begonnen. Ik doe dit onder het pseudoniem Sue, daar ben ik indertijd mee begonnen en eigenlijk bevalt het ‘anonieme’ bloggen mij wel. Ondertussen laat ik steeds meer los over mijn privéleven en weet ik niet geen reden meer om dit aan te houden behalve het feit dat iedereen mij kent goed onder de naam Sue.

Wie ben ik?

Het liefst lees ik, maar als ik niet met mijn neus tussen de boeken zit ben ik graag op reis of duik ik in een goed geschiedenisverhaal; het mooist is om dit in een goede combinatie te doen natuurlijk. Maar onder de streep spendeer ik mijn tijd het liefst met mijn vriend, mijn zoon T. (2014) en dochter L. (2016). Samen wonen wij in een bosrijke omgeving in Overijssel waardoor we vaak in de bossen en in de tuin te vinden zijn.

Hopelijk ervaren jullie net zoveel plezier aan het lezen van mijn berichten als ik het doe met het maken daarvan.

Veel liefs,
Sue

 

3 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *