Boekenmarkten

Overzicht boekenmarkten september 2016

Wederom had ik een strakke planning gemaakt om het overzicht van de boekenmarkten van komende maand tijdig te publiceren, maar onze dochter kwam eind augustus roet in het eten gooien. Het zal jullie niet verbazen dat ik met liefde mijn planning en blog volledig langs mij heen heb laten gaan. Dus hierbij volgt alsnog het overzicht van de boekenmarkten in de maand september. Ietjes te laat, maar nog wel net voor het eerste weekend!

Ik ben deze maand niet van plan om een markt te bezoeken, ik heb nog zoveel boeken thuis liggen die ik wil lezen en ook heb ik nog een aantal reserveringen uitstaan bij de bibliotheek. Alhoewel ik een boekenmarkt één van de leukste dingen vind om te bezoeken, is het nooit goed voor mijn portemonnee en de ruimte van mijn boekenkasten.

Wellicht zit er iets voor jullie bij deze maand. Ik ben erg benieuwd welke jullie gaan bezoeken, laat het gerust weten in een reactie hieronder (vind ik leuk!).

In het volgende overzicht heb ik voor jullie zoveel mogelijk boekenmarkten verzameld die in september 2016 worden georganiseerd. Natuurlijk typefouten voorbehouden, want ook ik maak wel eens een foutje ;-)

Datum Wat Plaats
2 september Boekenmarkt op Het Spui Amsterdam
2 en 3 september Boekenmarkt Barneveld
3 september Boekenmarkt Hoenderloo
3 september Boeken- en curiosamarkt Nijkerk
3 september Boekenmarkt Huissen
3 september Boekenmarkt en rommelmarkt Hardenberg (Heemse)
3 september Boeken en kunst Amsterdam Noord
3 en 4 september Grote boekenmarkt kinderboerderij Weverkeshof Nuenen
4 september Enschedese boeken- en stripboekenmarkt Enschede
4 september Boekenmarkt Someren
10 september Boeken- en kunstmarkt Drachten
10 september Schiedamse boekenmarkt Schiedam
10 september Boekenfestival De Glind De Glind
11 september Boeken- en platenmarkt Leuth
17 september Maandelijkse boekenmarkt Rotterdam
17 september Zaterdag boekenmarkt Bredevoort
17 september 7e Leusder boekenmarkt Leusden
17 september Boeken- en curiosamarkt Ermelo
18 september Boek-, plaat-, en DVD-markt Geldrop
18 september Boeken/platenmarkt Budel Schoot
24 september Boeken, platen en verzamelmarkt Heemskerk
26 september Cuperus boekenmarkt Nieuwestad Leeuwarden
24 en 25 september Boekenmarkt Amsterdam Wkc Osdorp

Staat een boekenmarkt niet in de lijst? Geef het door via sue@boekenz.nl, zodat ik dit toe kan voegen. Samen kunnen we een zo  compleet mogelijke lijst samenstellen.

Veel plezier mocht je een markt gaan bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *